СЛИВЕН

Благотворителен търг с творби от шестия Пленер на виното в Сливен

В галерия „Седем“ се състоя заключителната изложба с творби от шестия Пленер на виното. Тази година в инициативата се включиха художниците Антон Иванов, Веселин Дамянов-Бат Ves, Виктория Георгиева, Габриела Стефанова, Данелина Косева, Димитър Кавръков, Дора Куршумова, Кунчо Кунчев, Пеньо Иванов и Петър Кайраков.

Картините ще бъдат представени на благотворителен търг, организиран от фондация „Обществен дарителски фонд – Сливен“. Събитието ще се проведе на 1 октомври 2020 г. от 18:30 ч. в ресторант „Централ“. Заявки за участие се приемат до 12 часа на 30 септември 2020 г. на телефон: 0887 874634. Кувертът е 25 лв. за човек.

Началната цена на всяка от творбите е 70 лв. Средствата, събрани от благотворителния търг, ще бъдат предназначени за създаването на визуална концепция, разположена в централна градска част.

Пленерът на виното се организира от фондация „Обществен дарителски фонд – Сливен“. Фондът осъществява своята дейност с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Facebook Comments