Сливен

Бойко Борисов в Сливен: За всички стана ясно как са спечелени „най-честните избори“, под терор и с машинации (ВИДЕО)

“Започваме съдебни дела, за да помогнем на хората, станали жертва на режима на Румен Радев и Бойко Рашков. Ще се борим за демокрацията. За всички стана ясно как са спечелени „най-честните избори“, с най-ниската избирателна активност за всички времена. Всичките машинации и терор по изборите бяха направени, за да може сега в парламента да текат седянки. Такова безобразие, толкова ниско продаваемо шоу никога не е било.” Това заяви Бойко Борисов по време на посещението си днес в Сливен. Бившият премиер се срещна с кметове на малки населени места от региона в дома на областния координатор на ГЕРБ Десислава Танева.

Кметовете на селата Тича, Пъдарево и Съдиево разказаха, че са били следени и тормозени от полицията преди изборите.

Самата Танева също сподели, че в деня на размисъл е била посетена от служители на ДАНС в дома си, докато е приготвяла закуска на децата си.

“Дойдоха вкъщи и ме накараха да подпиша декларация. Поисках да я снимам, но не ми разрешиха”, разаказа бившият земеделски министър.

“Кадрите на БСП и ДПС отдавна са назначени и сега се борят да ги узаконят под някаква форма. ДПС уж няма да са във властта, но ще си работят заедно. Не знам Христо Иванов как се чувства в една кошница с всичките тези хора, които уж са нещо ново, а са все стари политици. Хората сега може и да ги лъжат, но накрая ще страдат, защото икономиката на държавата тръгва стремглаво надолу”, заяви още Борисов.

Facebook Comments