България

Борисов: Вкараха ни в тежка политическа криза (ВИДЕО)

„Искат диктатура. Да искаш пълно мнозинство, за да може да става само каквото ти искаш, е диктатура и никой няма да го постигне. Ще ни вкарат в тежка политическа криза, те вече ни вкараха. Ще касират изборите и затова Радев потърква ръце. Помпа ги, за да може служебното правителство да остане, докато той каже. По този начин, по който се насъскваме всички партии, в един момент и след следващите избори няма да сядаме да си говорим“.

Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по време на редовното правителствено заседание. Премиерът добави, че за съжаление, по нито една тема ГЕРБ нямат реален опонент.

“Отново се скриха и не показаха на хората какво правят. Единствено се водят от злобата и от своята некадърност, национално предателство е това. Колкото повече виждат, че са некомпетентни, колкото повече виждат, че са неподготвени да управляват, толкова по-злобни стават”, каза още той.

“Въпреки че казахме, ето, управлявайте. Ще ви предоставим, каквото поискате. Само не вкарвайте държавата след пандемичната, икономическата, финансова и световна криза, и в политическа такава”, добави премиерът в оставка.

Facebook Comments