България

Борисов: Няма да подкрепим кабинета на “Има такъв народ”, ще гласуваме против (ВИДЕО)

“Ние ще гласуваме “против” кабинет на Станислав Трифонов и няма да приемем актуализация на бюджета от компрометираното правителство на Румен Радев! Няма по-малко зло.” Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг днес.
“ГЕРБ – СДС няма да участва в кашата, която забъркаха партиите на омразата. Редно е да поемат отговорност за управлението на държавата – крайно време е нуждите на хората да излязат на дневен ред за тях”, бе категоричен Борисов.
“Слушайки интервюто на Слави Трифонов, не си представям как ще продължат преговорите, без някоя партия да претърпи огромно унижение“, каза Борисов.
“Хубаво е, че Трифонов иска да поеме отговорност за това, което една година прави, въпросът е как ще го направи и дано го направи. Отговорността е изцяло тяхна“, заяви още той.
Припомняме, че от „Има такъв народ“ поканиха на срещи „Изправи се БГ! Ние идваме!“, „Демократична България“ и БСП, за да им представят структурата и състава на проекта на Министерски съвет. В края на миналата седмица държавният глава Румен Радев връчи на Пламен Николов мандат за съставяне на правителство.

Facebook Comments