СЛИВЕН

Временни ограничения на движението в Сливенско заради Международната колоездачна обиколка на България

Въвеждат се временни ограничения на движението в Сливенска област във връзка с провеждането на 69-тата Международна колоездачна обиколка на България, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Съгласно програмата на състезанието, на 30.08.2022 г. от 16.00 часа ще бъде затворен за движение главен път I-6 от началото на община Твърдица, след разклона за гр. Гурково, до разклона за село Бинкос. Движението ще бъде възстановено веднага след преминаване на колоната. Пътуващите в посока Сливен ще бъдат пренасочвани през град Нова Загора. 

От 16.00 часа ще бъде затворен пътя от село Бинкос в посока град Шивачево, Боров дол, Бяла Паланка, Градско, Новачево.

От 17.30 часа ще бъде затворен път ІІ-53 от село Бяла до Сливен.

От 18.00 часа ще бъдат затворени за движение следните улици в град Сливен: ул. „Димитър Пехливанов“, бул. „Цар Симеон“, бул. „Цар Освободител“ до сградата на Община Сливен, където ще е финалът на етапа. Движението ще бъде възстановявано поетапно след преминаване на колоната.

На 31 август от 13.30 часа ще бъдат затворени за движение следните улици в град Сливен и път ІІІ-488 към село Градец: бул. “Цар Освободител“, пред сградата на Община Сливен, ул. “Г. С. Раковски“, бул. „Панайот Хитов“ и пътя към селата Ичера и Градец. Движението ще бъде възстановено поетапно след преминаване на колоната.

От 14.30 часа ще бъде затворен за движение път ІІ-48 от разклона за село Градец до село Мокрен. Движението ще бъде възстановено след преминаване на колоната през разклона за село Пъдарево в посока Сунгурларе.

Очаква се състезанието да напусне област Сливен и да премине в област Бургас около 15.45 часа.

Facebook Comments