ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ АПРИЛ 2023

“Възраждане” представиха кандидатите си за народни представители от 21 МИР – Сливен

ПП “Възраждане” в Сливен излиза на предстоящите избори за народни представители с подготвен екип от специалисти.

Начело на листата застава Климент Шопов, който по образование и професия е индустриален инженер. Завършил е университета “Конкордия” в Монреал, Канада.

Втори е Динко Ганчев, предприемач с опит в сферата на туризма.

Трето място заема военният инженер Неделчо Великов. Той е офицер от резерва със звание майор. Бил е началник на поделение за ремонт на въоръжение в Трета българска армия. Има няколко изобретения в областта на военната оптика, които се използват и днес. Негова страст е фотографията.

Четвърти е д-р Димитър Ковачев от Нова Загора. Завършил е Московската ветеринарна академия. Редовен аспирант е в Научноизследователски експериментален институт със специалност “Биотехнология”. От 2018-а година се занимава с научна дейност.

Петата позиция е за Деян Иванов, бивш военнослужещ от Българската армия с 12 години служба, военен контрактор за различни мисии в чужбина.

Шеста е Евгения Колева. Тя е инженер-технолог по образование, има опит в сферата на производството и туризма.

На седмо място е Георги Милев, който през последните 15 години работи в областта на технологиите, свързани с добив на вода от природни източници чрез сондажи.

Осмият в листата е Боян Стоянов. Завършил е СУ “Климент Охридски” със специалност “Информационни системи”. Повече от 12 години работи за различни международни фирми в сферата на финансите и здравеопазването.

На девето място е Филип Кънев.  Учил е в Лион, Франция. Завършва магистратура “Международни търговско-икономически отношения”. Собственик и управител е на туроператорска агенция.

Десета е Ваня Данчева, която е инженер по образование със специалност “Проектиране на технологии за облекло и текстил”. Притежава над 15 години стаж по специалността, работи като моделиер.

Facebook Comments