СЛИВЕН

В приемния ден на кмета бяха внесени сигнали за подземни гаражи, незаконни постройки и лични проблеми

Граждани потърсиха съдействието на кмета Стефан Радев в приемния му ден на 8 септември за разрешаването на редица казуси от частен и обществен характер, имаше сигнали за нередности, беше внесено и едно предложение.  

В разговорите бяха обсъдени конкретни възможности за намесата на общинската администрация в разрешаването на проблеми, свързани с експлоатацията на подземни гаражи, частна собственост, в един от големите квартали и в центъра на града. Ще бъдат извършени проверки по сигнали за незаконно строителство, както за незаконна частна постройка, за чието премахване вече има съдебен акт. Бе поставен и въпрос за възникнал преди десетилетия проблем, в резултат на който група собственици са със затруднен достъп с превозни средства до жилищните им имоти. Гражданка потърси съдействие за неизпълнен, по думите й, ангажимент от Обредния комплекс в ликвидация. За разширение с още една улица на маршрута на автобус №11 настоя жителка на кв. „Клуцохор”, където неотдавна по инициатива на Общината за първи път започна да се движи градски транспорт.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца. При неотложни ангажименти е възможна промяна в дните, за което записаните граждани се уведомяват.

Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите. Сигнали се приемат и по електронна поща.

 

Facebook Comments