Парламентарни избори април 2021

ГЕРБ – Сливен регистрира листата си за народни представители (ВИДЕО)

Политическа партия ГЕРБ – Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите на 4 април парламентарни избори. Водач е областният координатор на партията и министър на земеделието храните и горите Десислава Танева.

Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то и 44-то Народно събрание. Трета е Галя Захариева – педагог и народен представител в 42-то, 43-то и 44-то НС. Четвърти в листата е Пламен Крумов – предприемач и спортист. Той е общински председател на СДС-Сливен. Пета е д-р Наталия Канева – лекар. Началник на отделението по ендокринология в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев – директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е д-р Славян Тъмнев – лекар, специализант в „Клиника по кожни и венерически болести“ в УМБАЛ „Александровска“. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е д-р Димитър Великов – стоматолог и управител на Амбулатория за индивидуална практика по дентална медицина. Единадесети в листата е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. На 12-то място е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен.

Министър Танева заяви, че една трета от листата на ГЕРБ в Сливен са от гражданската квота, а имената са предложени чрез анонимна анкета сред близо 3 000 граждани.

Тя коментира, че целта пред партията е спечелването на 3 мандата в 21 МИР – Сливен.

Десисилава Танева допълни, че очаква позитивна и честна кампания, с реални и изпълними ангажименти към хората.

Facebook Comments