Любопитно

Графа ще пее в Сливен на 12 септември

Графа ще представи новата си музикална продукция в Сливен на 12 септември, на крепост „Туида“.

Любимецът на публиката идва в града с армията си от „греещи човечета“, а билетите за концерта са в продажба на касата на крепост „Туида“, зала „Зора“ и в мрежата на Ивентим.  

„Супер вълнуващи, емоционални, искрящи от заряд и несравними една с друга са всичките ми досегашни срещи с публиката в тази особена за всички ситуация с COVID-19“, категоричен е Графа, чиито концерти по време на пандемия се оказват абсолютен феномен в културния живот и музикалния бизнес.

За предстоящите нови дати от музикалната си обиколка, които включват още градовете Стара Загора – на 31 август в Летния театър и Сандански – на 11 септември, също в Летния театър, Графа и музикантите му репетират ежедневно, защото по думите му публиката и шоуто във всеки град са различни като усещане, енергия и взаимодействие.

Програмата е нова, включва последните песни на любимия изпълнител и най-големите му хитове през годините. Музикалната продукция, която оставя незабравими спомени в публиката след дългите месеци на изолация, беше представена за пръв път в четири поредни вечери в парк-център „Юнак“ в София, а след това във Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.

Ярко греещите по време на концертите на Графа човечета пък са симпатична част от противоепидемичните мерки, на които Влади Ампов и екипът му много държат, за да гарантират здравето на всички присъстващи.

Facebook Comments