Сливен

Двама горски служители са в болница след побой от група нарушители

Двaмa cлужитeли нa Югoизтoчнoтo държaвнo прeдприятиe – Cливeн ca нacтaнeни в болница cлeд нaпaдeниe oт зaлoвeни нaрушитeли.

Инцидeнтът e cтaнaл вчера oкoлo oбяд, когато екип от предприятието е забелязал каруца, натоварена с дървесина с неясен произход в м. Ормана, край с. Завой, община Ямбол.

Превозното средство, управлявано от видимо малолетно лице на около 10 години, е спряно за проверка. Не след дълго, на място пристигат роднини на детето, които проявяват агресия към проверяващите, като дори ги заплашват с нож, а малолетното лице побягва.

Служителите на предприятието сигнализират за създалата се ситуация на телефон 112, но преди да пристигнат органите на реда, идват още близки и роднини на заловените и ги нападат.

След побоя двамата мъже са настанени в болнично заведение със средни телесни травми по главата и крайниците, а третият по чудо се е разминал с охлузвания и рани.

По-късно полицаите в Ямбол установяват самоличността на един от нападателите. Предстои да се съставят актове за установяване на административно нарушение. Провеждат се допълнителни следствени действия от органите на МВР.

Facebook Comments