РЕГИОНИ

Деца от Котел с концерти, посветени на 8 март

По случай 8 март, деца от творческо обединение „Дарования” при народно читалище „Съгласие-Напредък” и Общинска библиотека „Петър Матеев” и тези от кръжоците при Център за подготовка за личностно развитие – Котел, проведоха две големи мероприятия, посветени на Международния ден на жената – 8 март. Събитията се проведоха в навечерието на женския празник и изпълниха до краен предел залите на библиотеката и на Младежкия дом в града.

Горди майки, щастливи татковци, усмихнати баби и десетки приятели с много емоции подкрепяха участниците, които се раздадоха на сцените в Котел на 6 и на 7 март.

И тази година децата от творческо обединение „Дарования” не пропуснаха да поздравят всички дами от третата възраст в общината. На 6 март те подредиха  в залата на библиотеката изложба на осмомартенски картички, които по-късно дариха на служителите в „Дневен център за стари хора” и на Домашния социален патронаж. Молбата на малчуганите по традиция беше картичките им и тази година да достигнат до възрастните дами на връх 8 март.

Facebook Comments