СЛИВЕН

Д-р Васислав Петров: Честит празник на лекарите в МБАЛ “Д-р Иван Селимински”

На 19 октомври православната църква почита паметта на всебългарския небесен покровител – Йоан Рилски Чудотворец. Той е духовник, най-известният български светец и отшелник, закрилник на народа ни и избран за покровител на българския лекар. 
 
Изпълнителният директор на МБАЛ “Д-р Иван Селимински” д-р Васислав Петров поздравява лекарите в болницата с днешния празник: 
 
“Уважаеми колеги, позволете ми да се обърна към вас на днешния свят за църквата ни ден и много специален празник за нас, лекарите. За мен е чест, че в нашата болница работят професионалисти като вас и уважавани от пациентите си лекари. Благодаря ви, че сме заедно в щастливи и трудни моменти, че с отдадеността си към професията поставяте лечебното ни заведение на нивото, на което е в момента. 
 
Хилядите излекувани болни и спасени животи си струват всяка безсънна нощ, всяка напрегната минута и ситуация. Преминаваме през предизвикателства, през неочаквани препятствия и сякаш те ни правят по-силни и единни.  Заслужавате уважението на пациентите, защото правите всичко по силите си в името на здравето и живота. 
 
Пожелавам ви много здраве и професионална удовлетвореност, устойчивост и вяра, щастие и благополучие. Благодаря на вашите близки за подкрепата, която ви оказват и приемат достойно хуманната ви мисия!”

Facebook Comments