СЛИВЕН

Д-р Юлия Бянкова се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!”

Още една позната на сливенската общественост личност се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!”. Това е началникът на отделението по анестезиология и интензивно лечение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински” – д-р Юлия Бянкова. Началото на кампанията, обединила обществени личности, хора от бизнеса, училища, културни институти, неправителствени организации и други срещу насилието над и от деца, бе дадено в началото на март.

Д-р Бянкова е добре позната в лекарските среди и се ползва с голямо доверие сред колегите си. По време на срещата си с ученици от ОУ „Димитър Петров тя  призова тийнейджърите за повече инициативи, свързани с добротворни каузи, подпомагащи нуждаещи се хора. Медикът сподели и примери как да постъпват в условията на различни видове агресия.

Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!” се организира от Община Сливен и Младежкия дом. Нейно лице е популярният актьор и музикант Владимир Михайлов. Инициативата ще продължи до края на годината и планира да привлече към каузата още редица популярни личности.

Срещите-беседи с ученици и младежи ще продължат през цялата кампания.

 

Facebook Comments