МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Екипът на кандидата за кмет на Сливен Пламен Крумов се увеличи с още един член, роди се Йоан

В дните на разгорещена предизборна битка, на лични атаки и негативизъм, от екипа на Пламен Крумов споделиха радостно събитие. Тимът на кандидата за кмет на община Сливен се увеличи с още един член. Роди се Йоан! 

“Честито на щастливите родители Ралица и Михаил. Пожелавам им Йоан да бъде здрав и да расте щастлив! Да носи гордост на родителите си и на своя роден град Сливен! За него, за децата, за бъдещето на Сливен е битката ни днес”, заяви развълнуван Пламен Крумов.

По думите му, тази битка и това решение минава през равносметка – за направеното и за пропуснатото, за това какъв е делникът ни и какъв искаме да стане, за това на кого да доверим бъдещето – нашето, на децата ни и на родителите ни. “И тази равносметка се усеща във всеки разговор, във всеки въпрос на хората. Тя е в очите, които гледат с надежда и със страх от поредното разочарование”, каза още Крумов.

“Особено тежко е, когато хората те посрещат с огромна изненада, че все пак, за толкова години, някой е решил да дойде при тях и да види как живеят. Вилната зона на Сливен е едно от тези забравени от политиците места, където живеят хора – без вода, без осветление, без инфраструктура, без възможност за транспорт, защото нямат дори спирка, за да стигнат до дома си. Заедно с екипа, ще направим всичко възможно тези проблеми да бъдат разрешени, ако жителите на община Сливен решат да ни подкрепят”, допълни още Крумов.

Крумов коментира, че обещанията за по-добър живот и развитие на общината са ежедневие в кампанията. “Тук важното е на кого хората ще дадат доверието си, че ще ги изпълни. А това доверие зависи в най-голяма степен от способността на един кандидат да се срещне с хората. И в тези срещи не само да говори и обещава, но и да чуе проблемите и да подреди приоритетите, с чието решение да се заеме след изборите”, бе категоричен кандидатът за кмет на община Сливен.

За Пламен Крумов тези приоритети са възстановяване на разрушената инфраструктура на града, липсата на работни места за младите и липсата на детски площадки.

На всяка среща хората споделят недоволството си от липсата на решение на тези проблеми. “Пламен милее за Сливен, той е човек донесъл гордост и слава на Сливен. Човек, за когото развитието на общината е кауза. Ти си един от нас, срещаме се всеки ден, вълнуват ни едни и същи проблеми, познаваме те и знаем какво си направил и какво можеш да направиш за Сливен. Затова те подкрепяме”, коментират сливналии.

“Най-важни за нас са жителите на община Сливен. Заедно можем”, заяви в заключение кандидат-кметът.

Пламен Крумов и кандидатите за общински съветници от ПП “Пряка демокрация” са с номер 16 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Facebook Comments