СЛИВЕН

Живущи на улица „Текстилец“ в Сливен с подарък за кмета в знак на признателност

Обичайният приемен ден на кмета Стефан Радев и негови заместници се проведе днес. Живущи на улица „Текстилец“ в кв. „Клуцохор“ изразиха благодарност към сливенския градоначалник за решаването на дългогодишен инфраструктурен проблем. В знак на признателност те му подариха гравиран сувенир.

От кмета днес бе потърсено съдействие и за разрешаване на възникнал междусъседски спор, свързан с жилищен имот. На вниманието му бяха поставени и въпроси относно благоустрояването и уличното осветление.

По отношение на инициирана от жители подписка до „ВиК“ за проблем с отпадните води на жилищна кооперация, Стефан Радев пое ангажимент въпросът да бъде проучен и да се търси решение от страна на водното дружество.

Част от заместник-кметовете също проведоха приемната си с граждани. Пред тях бяха поставени въпроси за облагородяването на междублокови пространства, подобряването на инфраструктурата, служебни казуси и др.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца. Записването се извършва три дни по-рано – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на граждани. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

Facebook Comments