МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Жителите във Вилна зона посрещнаха ген. Кольо Милев с искане за нормална пътна инфраструктура

С искане за нормална пътна инфраструктура, жителите на Вилна зона в Сливен посрещнаха кандидата за кмет на община Сливен ген. Кольо Милев и част от кандидатите за общински съветници на коалицията „БСП за България“ при посещението им в района.

Придвижването тук е приключение, в което всеки ден ни се налага да участваме, а сигналите ни, че има нужда Общината да се намеси и да ни осигури поне нормални улици, си остават в нечия пощенска кутия вече години наред. От време на време получаваме отговор, че ресурсите не достигат и толкова, казват живущите там. Те поискаха съдействие за осъществяване на организирано сметосъбиране в района, защото водят битки и на „фронта с боклуците“, както и отстраняването на проблема с регистрацията на имотите им.

„Местната власт е длъжница на тези хора, те плащат данъците в хазната на общината, както и живущите в останалите квартали, затова заслужават да имат асфалтирани улици навсякъде, не тук-там и те да са с нормална широчина, да не си чупят колите в дупки, при дъждове да не им се наводняват имотите, а вечер навсякъде да има улично осветление“, коментира ген. Милев.

Той изрази увереност, че с прехвърляне на отговорност и чакане хората да се откажат от исканията си или да бъдат оставени да се справят със собствени сили и средства, нещата няма да се получат. 

Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Facebook Comments