Избори ноември 2021

Журналистът Доброслав Иванов ще води листата на коалиция „Патриотичен фронт” в Сливен

Доброслав Иванов ще води листата на коалиция “Патриотичен фронт” в Сливенски избирателен район на предстоящите извънредни парламентарни избори. В новата формация влизат партиите – Български демократичен съюз „РАДИКАЛИ“, Български национален демократичен съюз „Целокупна България“ и Национален фронт за спасение на България.

Кандидатите за народни представители бяха представени днес от Борис Ячев, който е заместник-председател на НФСБ.

Листата на коалицията се състои от дванайсет кандидати. Сред тях има юрист, преподаватели, бизнесмен, икономист и студент. По думите на Доброслав Иванов, тя е балансирана и се състои от доказали се в своята професия хора.

На второ място е адвокат Росица Колева, а на трето – академик Тодор Кръстев, дългогодишен главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен, от квотата на “Целокупна България”. Председателят на Националната асоциация за здравословно хранене на децата и бизнесмен Иван Дойчев е четвърти. Петър Петров, който бе депутат в 43-тото и 44-тото Народно събрание, е изразил желание да бъде последен в листата.

Пълен списък на кандидатите за народни представители в 21 – ви Сливенски избирателен район на коалиця “Патриотичен фронт”:

1. Доброслав Иванов Иванов, журналист, областен координатор на НФСБ

2. Росица Колева Колева, адвокат, неколкократно зам. председател и
член на РИК и ОИК

3. академик Тодор Кръстев Стоянов, музикант, педагог и диригент, дългогодишен главен художествен ръководител на Ансъмбъл за народни пести и танци Сливен, от квотата на Целокупна България

4. Иван Дойчев Дойчев, бизнесмен, председател на Национална
асоциация за здравословно хранене на децата.

5. Живко Няголов Тодоров, председател на НФСБ Котел

6. Костадин Иванов Славов, учител, бивш директор на ОУ „Хаджи Мина
Пашов”

7. Пенка Славчева Стоянова, икономист, от квотата на “Целокупна
България”

8. Станислав Стоянов Стамов, мениджър продажби, спортен деятел

9. Валя Христова Вичева, учител

10. Валентин Гочев Велев, еко доброволец

11. Ивайло Георгиев Граматиков, студент

12. Петър Христов Петров, член на Контролната комисия на НФСБ, народен представител в 43-тото и 44-тото Народно събрание

Facebook Comments