Любопитно

Излезе от печат преиздаденият том I на „Опит за история на град Сливен“

Преиздаденият том I на „Опит за история на град Сливен“ от д-р Симеон Табаков излезе от печат. Това издание се осъществява по идея на Сдружение „Войводите на Сливен” и Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен 2018” към Фондация „Обществен дарителски фонд Сливен”, благодарение на помощта на Фондация „Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”, фонд „Социални иновации”, с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България” при активната подкрепа на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” и Читалищна библиотека „Зора”.

Проектът бе реализиран от екип в състав: проф. д-р ист. н. Петър Ангелов, проф. д-р ист. н. Иван Русев, д-р Георги Ковачев, Васил Дечев и Петър Петров, които са работили по бележките, библиографията, речника и показалците, както и по подготовката на текста за печат.

И този път бе дадена възможност на сливенци предварително да си закупят ваучери за изданието. От сдружение „Войводите на Сливен“ съобщават, че изданието може да се получи в галерия „Седем“ срещу предоставяне на отрязъка от ваучера, или да бъде доставено до адрес след осъществяване на обратна връзка с организаторите.

Facebook Comments