МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023 СЛИВЕН

КАНАЛ 6 организира дебат между кандидатите за кмет на Сливен

КАНАЛ 6 организира финален дебат между кандидатите за кмет, достигнали до балотажа на 5 ноември – Стефан Радев и Пламен Крумов. Официални покани и регламент за участие в дебата ще бъдат изпратени до предизборните щабове на двамата кандидати и очакваме потвърждение до 16 часа на 1 ноември.

При отказ на един от кандидатите, място му ще остане празно, с табелка с неговото име. Дебатът ще се състои на 2 ноември от 16.00 часа и ще се излъчва на живо в ефира на Канал 6 и фейсбук страницата на телевизията.

По време на предаването кандидатите ще имат възможност да представят приоритетите в програмите си за управление на общината през следващите четири години.

Предвижда се всеки от кандидатите да представи своя опит и визия. Предвидено е време за отговори на въпроси, подготвени от екипа на телевизията по секторни политики и отговори на зрителски въпроси.

Всеки, който желае да зададе своя въпрос, може да го направи тук, под публикацията, до 18 часа на 1 ноември – сряда. Те ще бъдат обобщени и зададени на участниците в дебата.

Facebook Comments