МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023 СЛИВЕН

Климент Шопов: Ще направим всичко възможно да бъде изграден безплатен паркинг за пациентите на областната болница в Сливен (ВИДЕО)

Преди месец народният представител от “Възраждане” Климент Шопов представи идея за изграждане на безплатен паркинг за пациентите на МБАЛ “Д-р Иван Селимински” в Сливен. 

“Паркингът ще е разположен над реката на близо 3000 кв. м., което ще позволи на над 70 коли да паркират на сянка, тъй като ще има място и за дървета, които да облагодарят пространството. Важно е на паркинга до болницата да има дървета защото, през горещите летни месеци колите се нагорещяват, което може да предизвика допълнително неудобство за пациентите, които току-що са изписани и се качват по колите си”, заяви Климен Шопов. 

По думите му, когато в един град има повече зелени площи включително дървета, градът става по-красив, по-приветлив, температурата в града спада и въздуха става по-чист, а това в свой ред ще направи Сливен по-приятен за живеене.

“На входа и на изхода на паркингът ще има бариери и той ще бъде достъпен само за посетители на болницата или на медицинските центрове”, обясни Шопов. 

“Ако хората желаят в Сливен да има паркинг до болницата нека подкрепят ПП “Възраждане” на предстоящите местни избори на 29 октомври. Ние ще направим всичко възможно тази идея да се реализира, защото имаме решения за проблемите на града”, допълни кандидатът за кмет. 

Facebook Comments