СЛИВЕН

Кметът Стефан Радев приветства участниците в заседанието на Камарата на строителите в България

Сливен е домакин на разширено заседание на Управителния съвет на Камарата на строителите в България. В него участват изпълнителният директор на Камарата арх. Иван Несторов, представители на големи строителни фирми от страната, членове на ръководството на Камарата и областните представителства, сред които и домакинът от Сливен – председателят на областната организация Андон Горнаков.  Кметът Стефан Радев приветства участниците в срещата.

„Радвам се, че сте наши гости. Сливен има много какво да покаже в сферата, която най-много ви интересува. Имаме прекрасни сгради, проектирани и строени от професионалисти – архитекти и строители. Благодаря на сливенското представителство на Камарата, което е коректен и почтен партньор на Общината. Пожелавам успех на форума и ползотворна работа. Ще ви очаквам отново в нашия град.”, каза кметът.  

Председателят на Управителния съвет на Камарата на строителите Илиян Терзиев представи информация за проведени срещи на ръководството по региони и с политически партии по важни за организацията въпроси. В дневния ред е предвидено гласуване на годишни доклади за 22 г. и обсъждане на актуални теми в бранша.

Facebook Comments