Любопитно

„Козметика на врага“ под открито небе

Представлението „Козметика на врага“ е част от лятната програма на Сливенския драматичен театър. Предвид епидемичната обстановка у нас, спектакълът ще се играе на открито на 21 юли 2020 г., от 20:30 часа в двора на ППМГ „Добри Чинтулов“.

Сюжетът разказва за един мъж, който се оказва блокиран на летището поради технически проблем със самолета. Закъснението се проточва. Чакането става прекалено дълго. Случайна среща с непознат, който изглежда, че познава толкова добре дълбочината на съвестта, успява да изрови на повърхността престъпления от болезненото минало. Случайна ли е срещата помежду им или е резултат на дяволска преднамереност?

Спектакълът разкрива психологическата типология на един определен вид убиец – неспособен да реши собствените си проблеми, поради което посяга към живота на друг човек. Но какъв е мотивът за извършване на убийството?

„Козметика на врага” разказва история за скритите пътища в съзнанието ни, провокирайни ни да се отворим към онези дълбини на подсъзнанието, които иначе с удоволствие бихме скрили от света.

Режисьор на представлението е Петър Денчев. Участват актьорите Ивайло Гандев, Димитър Марков и Самуела – Ивана Церовска.

Facebook Comments