МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Кольо Милев: Предстои ни решаваща битка за бъдещето на Сливен

Кандидатът за кмет на Сливен ген. Кольо Милев изпрати официално изявление до медиите, в което отправя апел към членовете на социалистическата партия за обединение и подкрепа на предстоящите местни избори на 29 октомври. 

До моите другари от БСП Сливен

Предстои ни решаваща битка за бъдещето на Сливен. И в тази битка БСП трябва да е силна, мобилизирана и единна. Всеки един от нас има избор – да се оттегли и да наблюдава как Сливен затъва и как се унищожават перспективите и възможностите, които заедно с вас градихме в годините за нашата община. Или заедно да покажем, че има алтернатива на безхаберието, личните амбиции и интереси, на корупцията и постепенното, но неотменно съсипване бъдещето на общината ни.

Днес живеем във време разделно – светът, България, ние – хората от Сливен. Разделени сме и ние – левите хора, социалистите. Но днес трябва да решим как да продължим напред, за да спечелим доверието на хората в Сливен. Независимо от проблемите, независимо от личното удовлетворение или огорчение, убеден съм – сега е моментът на равносметка и на решение. Защото имаме обща кауза – бъдещето и просперитетът на община Сливен. И сега е моментът да възстановим доверието си и подкрепата, да бъдем едно цяло в името на постигането на тази кауза.

Обръщам се към вас за подкрепа и доверие. За да можем да застанем заедно пред хората и да ги убедим, че Сливен се нуждае от управление в полза на всеки жител на общината. Управление на общината, загрижено за работата, доходите, развитието на икономиката и превръщането на Сливен в място за достоен живот.

Заедно можем!

Успех!

С уважение:

Кольо Милев

 

 

Facebook Comments