ЛЮБОПИТНО

Кукленият театър с представления и в петък вечер

От началото на месец октомври Държавен куклен театър – Сливен отваря врати за своите зрители и всеки петък от 18:00 часа.

Поради намаления на 50% капацитет за допустимост на публика в закрити пространства, театърът предлага още една възможност да се докоснете до спектаклите от репертоара. Представленията се провеждат при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

Остават традиционните неделни представления в 11:00 часа в залата на Кукления театър. Спектаклите, които ще се играят всеки петък и неделя в салона са: „Кучето, което не знаеше да лае”, „Славеят”, „Красавицата и звяра” и „Грозното пате”.

През месец  октомври се запазват и представленията на открито. Всяка събота от 11:00 часа спектакли на Кукления театър ще се играят на есенната сцена в двора на Национална художествена гимназия „Димитър Добрович”. При влошаване на метеорологичните условия, ще се състоят в салона на театъра. Представленията, които ще може да гледате през октомври в Художествената гимназия, са „Кучето, което не знаеше да лае”, „Трите прасенца”, „Снежанка”  и „Телефон 112”.

Повече информация за програмата може да откриете на сайта на театъра: www.puppets-sliven.eu/monthly, както и в социалните мрежи:  www.facebook.com/slivenpuppets и  @puppets.sliven.

Facebook Comments