МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Маринчо Христов: Една от основните ни цели е да върнем младите хора в Сливен

“Една от основните ни цели е да върнем младите хора в Сливен”. Това заяви днес на пресконференция пред медиите кандидатът за кмет на община Сливен от коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” Маринчо Христов. 

“Повеждам промяната на Сливен, като целта е след 4 години да има ново качество на живот, развита бизнес среда, почтено и открито управление с акцент върху грижата за слабите“, каза Христов. 

Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” в Сливен излиза с 37-членна листа от кандидати за общински съветници. В нея са включени лекари, спортисти, адокати, икономисти, предприемачи, учители, хора на изкуството и много други специалисти от различни сфери. 

“Нашата програма е обърната към хората и с нея ще спечелим. Зад нея стои трудът на целия наш екип от специалисти. В нея няма да видите обещания от незавършени проекти, измислени лозунги, спорни награди и организирани зрелища. Ще спечелим сърцата на сливналии, защото можем да направим всичко „като хората“, и ще е по-хубаво, и за по-малко пари и ще е наистина това, от което всички имаме нужда”, бе категоричен Маринчо Христов. 

Подкрепата си към “Продължаваме Промяната – Демократична България” по време на днешното събитие изразиха Петър Шидеров, Васил Василев, Петко Любенов и Светослав Стаев. 

„Познавам Маринчо Христов от 50 години и твърдо заставам зад него. Той има опит в управлението на бизнеси и това го прави изключително ценен за Сливен. Не сме имали такъв кмет до момента. Считам, че образованието трябва да бъде приоритет и в това Маринчо Христов е мой съмишленик. С неговият опит на управленец, той ще бъде добър кмет“, заяви адвокат Шидеров.

На събитието присъстваха също народният представител от ПП Татяна Султанова,  адв. Даниел Петров, Христо Стоянов, Тодор Тодоров,  Живко Петков, Елена Петкова и Гергана Георгиева.

Ето и пълния списък на обществениците, които подкрепят Маринчо Христов и кандидатите за общински съветници, предоставен от “Продължаваме Промяната – Демократична България”:

1. адв. Петър Шидеров
2. арх. Петко Любенов
3. г-н Васил Василев
4. г-н Светослав Славов
5. адв. Гинка Моллова
6. инж. Ивайло Георгиев
7. д-р Йордан Котов
8. г-н Атанас Димов
9. г-н Иван Дойчев
10. г-н Диан Дойчев

Facebook Comments