ИНТЕРВЮТА И КОМЕНТАРИ СЛИВЕН

Минчо Афузов: С чест и отговорност приемам назначението ми за областен управител на Сливен

С чест и отговорност приемам назначението ми за областен управител на Сливен. Това заяви за “Канал 6” Минчо Афузов минути след встъпването си в длъжност.

“Ще работя за провеждане на честни избори, за спиране на нарушенията и купуването на гласове, за да бъде възстановено доверието в демократичните процеси. Безпрекословно ще отстоявам прозрачността и утвърждаването на законността и справедливостта в област Сливен. Като представител на държавата ще защитавам правата и интересите на обществото. Ще се опирам на моя опит и умения, за да подобря и взаимодействието между институциите и обществеността. Има неща, които трябва да се подобрят, има и проблеми за решаване, но има и добри традиции, които трябва да бъдат продължени”, коментира Афузов.

Новият областен управител благодари на досегашния Веселин Вълчев за свършената работа.

“Благодаря на екипа на областната управа и на моя колега за работата им до момента за нашата област. С нови сили ние ще продължим напред. Можем да го направим заедно. Разчитам на подкрепата на всеки жител от областта. Вратата ми е отворена за всяка добра идея и за всеки един. Нека просперитета на област Сливен ни обединява”, каза още Минчо Афузов.

Facebook Comments