СЛИВЕН

Областният управител присъства на празничния спектакъл по случай 50-ия рожден ден на ДГ “Детство”

Областният управител инж. Маринчо Христов присъства на празничен спектакъл по случай 50-ия рожден ден на детска градина „Детство“, който се състоя вчера в зала „ Сливен“ .

В поздравителния адрес изпратен към ръководството на детската градина, в лицето на г-жа Красимира Милчева, той благодари за ежедневното старание и търпение, както и за любовта и усмивките, с които екипът на ДГ “Детство” ежедневно дарява децата, така че те да се чувстват спокойни и щастливи.

В знак на уважение беше поднесена и кошница с цветя от името на Областна администрация.

Малките възпитаници пресъздадоха настроението, което носят четирите годишни времена облечени в красиви костюми, в богата сценична хореография наситена с много музика, песни и танци.

Концертът се превърна в истинска приказна феерия от емоции и цветове, която донесе на гостите много усмивки и сълзи от щастие, а на малчуганите бурни аплодисменти.

Учебното заведение отваря врати още през далечната 1973 г, в сливенския жилищен комплекс „ Младост“. На 01.07.1992 с решение на Общинското ръководство получава името „Детство“.

От тогава до сега то предлага съвременна материална база съобразена с всички изисквания, а за деца се грижи екип от висококвалифицирани специалисти.

Facebook Comments