Сливен

Община Сливен набира персонал за предоставяне на патронажна грижа

Община Сливен набира персонал по проект „Патронажна грижа +“, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г.

В срок до 15 април ще се приемат документи на кандидати за следните позиции: ръководител на услуга, диспечер на услуга, социален работник, здравен специалист, шофьор, психолог, домашен помощник/санитар, разносвач и хигиенист.

Образци на заявления за кандидатстване могат да се получат в Центъра за административно обслужване (гише № 8) или да се изтеглят от сайта на Община Сливен: www.sliven.bg, раздел: Актуално/Работни места.

Чрез изпълнение на проекта се дава възможност за предоставяне на почасови социално-здравни услуги в домашна среда на възрастни хора над 65 г. в невъзможност за самообслужване, хора с увреждания или на лица, поставени под карантина заради COVID-19.

Те могат да разчитат на екипите на „Патронажна грижа +“ за доставка на храна, лекарства и продукти от първа необходимост, заплащане на битови сметки, както и за съдействие за извършване на неотложни административни услуги.

Facebook Comments