РЕГИОНИ

Общинската фитнес зала в Котел е с напълно ново оборудване

Със средства от общинския бюджет Община Котел модернизира съществуващата материална база за извършване на спортни дейности, намираща се на територията на градския стадион. Съвсем скоро на самата сграда ѝ предстои и ремонт.

Оборудването на залата за силова подготовка, включва: комбиниран уред за фитнес, три нови уреда за гръб, смит машина, бягаща пътека, лег преса, кросоувър,  лежанки, различни видове лостове за вдигане на тежести и стойки за поставяне и други.

Развълнуван от новите уреди, управителят на фитнес залата Георги Генчев коментира, че от години жителите на Котел са ползвали стари и амортизирани уреди, които с годините са изгубили своята ефективност. “Благодарение на обновяването на материалната база, ще се постигне подобрение на развитието на спорта и се надявам да се разшири кръга на извършваните спортни мероприятия на територията на общината“, коментира още той.

От закупеното ново спортно оборудване могат да се възползват всички живущи в града и общината, всеки делничен ден от 8:00 до 19:00 часа.

Facebook Comments