СЛИВЕН

Очаквайте Димитър Митев, Стоян Марков и Богдан Дарев в “Сливен на фокус”

Задава ли се ново служебно правителство, каква е визията за развитие на община Сливен и защо един американец носи България в сърцето си. Това са част от темите във второто издание на седмичното обзорно предаване „Сливен на фокус“ по Канал 6.

За сглобката, ротацията и очакват ли ни извънредни парламентарни избори през юни ще говорим с председателя на Общински съвет – Сливен Димитър Митев, който зад гърба си има шест мандата като общински съветник. Ще коментираме и популизма в политиката и компромисите, които се правят в името на важните решения.

Ще имат ли достъп сливенските села до европейско финансиране през този програмен период. Кои са основните проекти, по които община Сливен ще работи, ще каже инж. Стоян Марков, заместник-кмет по икономическо развитие.

В предаването ще ви срещнем и с Богдан Дарев, режисьор и сценарист на документалния филм “Кавал парк”, представящ необикновената история на един американец от руски произход, но българин по душа – кавалджията Александър Еплер.

Вашите въпроси към седмичните коментатори в студиото можете да задавате по електронна поща: [email protected], както и на Фейсбук страницата на Канал 6: www.facebook.com/TVKanal6.

Гледайте ни всеки понеделник от 18 ч. на живо в ефира на телевизията и във Фейсбук.

Facebook Comments