Сливен

Пенсионерски клуб „Дамян Дамянов“ в Сливен отбеляза 50-годишния си юбилей (ВИДЕО)

Пенсионерският клуб „Дамян Дамянов“ отбеляза своята 50-та годишнина. На крепост „Туида“ членовете на клуба отпразнуваха своя юбилей. Кметът Стефан Радев отправи послание за здраве и благополучие.

„Удоволствие за мен е да съм на вашия празник. Поздравявам ви, че продължавате да бъдете жизнени и активни във възрастта, символ на мъдростта и опита. Младото поколение може много да научи от вас за това как се съхраняват традициите и обществения дух. Благодаря ви, че пазите традициите на Сливен, че вдъхвате енергия в обществения живот на града ни“, каза кметът Радев.

Той поднесе подарък на председателя на клуба Мария Петкова, която от своя страна благодари на Стефан Радев за подкрепата. Със свои изпълнения ученици от Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“ и членове на клуба поздравиха гостите на събитието.

Пенсионерският клуб е първият в Сливен. Открит е на 4 април 1970 година. От януари 2009-та носи името на поета Дамян Дамянов.

50 години Пенсионерски клуб "Дамян Дамянов"

Днес имах удоволствието да присъствам на 50-та годишнина на Пенсионерски клуб „Дамян Дамянов“ в Сливен. Поздравявам всички негови членове и председателя му Мария Петкова за юбилея. Пожелавам на всички здраве, късмет и енергия. Честит празник!

Публикувахте от Стефан Радев в Вторник, 11 август 2020 г.

 

Facebook Comments