МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Пламен Крумов: Гласувайте за успеха на Сливен

Уважаеми сливналии,
 
Приятели,
 
На финала на предизборната кампания искам да благодаря на всички за откровените разговори, за доверието, за подкрепата на решенията и идеите. Не успях да стигна до всеки, но успяхме да създадем общност от хора, които имат кауза и имат енергията да се борят за нея. Защото в това е смисълът на една предизборна кампания – да очертае посоките на действие в общината за следващите години. Действия, от които хората имат нужда. Действия, които ще гарантират развитие и по-добър живот за всеки. И да помогне в избора на хората, които имат куража, идеите, опита и волята да ги осъществят на практика.
 
Благодаря Ви за търпението, защото и в тази кампания имаше много грозни и крайни моменти на опит да нападаш опонента си, защото се страхуваш или защото нямаш какво да предложиш на хората. Благодаря на всички, които дойдоха при нас и с това не се уплашиха да покажат, че търсят и се доверяват на нови възможности за управлението на общината. Благодаря и на всички, с които се срещнахме и водихме емоционални разговори за свършеното и несвършеното, за онова, което предстои.
 
Уверен съм, че всеки от нас е загрижен за това как ще се развива живота ни и общината ни. Знам, че мнозина са притеснени от трудните времена, които тепърва предстоят. Вярвам, че любовта към семействата и към дома ни ни обединява в обща кауза – заедно да постигнем повече и най-доброто за Сливен. 
 
Затова съм оптимист за решението, което ще вземем на 29-ти октомври. 
 
Вие ме познавате и знаете как работя и решавах до сега проблемите Ви като общински съветник. Знаете, че никога няма да ви подведа и държа на думата си и на поетите обещания. Имам нужда от Вашата подкрепа на 29-ти октомври с бюлетина номер 16 за кмет на община Сливен и за листата на общинските съветници. 
 
Гласувайте!
 
За успеха на Сливен!

Facebook Comments