Сливен

Полковник Любомир Вачев с поздрав по случай Деня на бронетанковите войски

Уважаеми войници, сержанти, офицери и цивилни служители, ветерани и воини от запаса, свързани с бронетанковите войски, обръщам се към вас по повод един по-нов, но хубав и скъп за нас празник – 15 април! Ден, в който се честват бронетанковите войски! Ден, в който се отдава заслужено внимание на воините, доказали своя професионализъм, висока отговорност и вярност към България!

Център за подготовка на специалисти – Сливен е формирование, наследник на 13-та Сливенска бронетанкова бригада. И това задължава много! То е в основата на стремежа ни да бъдем достойни продължители на славните традиции на бригадата! Ние крачим уверено напред, усъвършенстваме се, следваме своя път, с чест и достойнство изпълняваме своя дълг в името на нашата Родина – Република България.

За мен е чест да отправя поздрав по случай празника и да изкажа своята благодарност към личния състав на Центъра за подготовка на специалисти за положения труд, за показаните знания, способности и умения! Пожелавам здраве и щастие на всички, посветили живота си на служба в бронетанковите войски на Българската армия! Бъдете удовлетворени от постигнатите резултати и устремени към нови върхове!

България над всичко! Това е нашият девиз и верую!

полковник Любомир Вачев

Командир на Център за подготовка на специалисти

Facebook Comments