СЛИВЕН

Празничен концерт на Спортно училище „Димитър Рохов“ по случай новата учебна година

С концерт в зала „Сливен“ Спортно училище „Димитър Рохов“ отбеляза началото на учебната 2022/2023 г. Проявата е и жест на признателност от страна на учителския колектив и учениците към директора на училището Наташа Иванова по повод предстоящото й пенсиониране. От сцената на залата тя благодари на всички за ползотворната работа през годините, за високата оценка и признание.

Гост на концерта бе кметът Стефан Радев, който връчи награди на отличниците в спортното училище и поздрави всички присъстващи. Сливенският градоначалник пожела успешна нова учебна година, здраве и успехи на младите спортисти, да бъдат упорити, да влагат много енергия и воля за бъдещото си развитие както в спорта, така и в учението. На директора на спортното училище и тазгодишен носител на наградата „Аргира Жечкова“ на Община Сливен, кметът пожела здраве и нови успешни начинания.

„Хора като вас са неизменна част и основният двигател на образователната система и вашият принос за нейното развитие, е значим. Вие сте достоен носител на наградата на името на Аргира Жечкова. Наслука и на добър час!“, заяви още сливенският градоначалник.

На сцената на зала „Сливен“ своя талант и умения демонстрираха възпитаниците по акробатика, борба, футбол и др. Публиката забавлява и илюзионистът Арсен.

Сред официалните гости беше и председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев, който също връчи награди на изявени млади спортисти.

Facebook Comments