СЛИВЕН

Президентът на КТ „Подкрепа” поздравява Стефан Радев за преизбирането му като кмет

Председателят на КТ „Подкрепа” в Сливен Емил Петков се срещна с кмета Стефан Радев. Той му връчи поздравителен адрес от президента на Конфедерацията инж. Димитър Манолов по повод преизбирането на Радев за трети мандат.

„Вашият професионализъм, опит и решимост ще са от полза за решаването на важните проблеми в Общината в интерес на нейните граждани. Убеден съм, че и през третия Ви мандат ще работите за подобряване жизнената среда в Сливен и ще отстоявате ключовите интереси на тази значима за България област”, пише Манолов.

Той е уверен, че Общината ще продължи успешната политика на управление за изграждане на Сливен като европейски град, предлагащ качествено и модерно образование, развита инфраструктура, достъпни социални услуги, чиста природа, възможности за инвестиции.

От своя страна Стефан Радев благодари за отправените пожелания за успех и допълни, че в негово лице синдикалните организации имат партньор. „Всичко, което правим, го правим в полза на обществото. Вярвам, че с общи усилия ще превърнем Сливен в още по-добро място за живот, образование и развитие”, каза от своя страна кметът.

На срещата присъстваха още Желязко Попов – заместник-председател на КТ „Подкрепа”-Сливен, Димитър Недев – регионален секретар и бившият лидер на синдиката Божидар Кисьов.

От встъпването в длъжност за трети мандат Стефан Радев получи поздравителни адреси от евродепутата Асим Адемов, народни представители, от Националното сдружение на общините в България, посолства на други държави у нас, ръководители на институции и др.

Facebook Comments