Сливен

При спецоперация на полицията в Сливен хванаха крадеца обрал 72-годишен дядо

Служители на полицията са върнали откраднатите 7 400 лева на 72-годишен мъж от Сливен. При спецакция проведена на 18 и 19 януари органите на реда са задържали 45-годишен криминално проявен мъж. В края на миналата седмица той е влязъл през незаключена врата в жилището на възрастния човек в Сливен и е извършил кражба на сумата от 7400 лева. Извършителят е отведен в РУ-Сливен и първоначално задържан за 24 часа.

В хода на специализираната операция срещу битовата престъпност служители на на полицията са задържали извършители на кражба на телекомуникационни кабели, собственост на „БТК“ЕАД, на стойност 1600 лева. Крадците са криминално проявени мъже на 21 и 24 години от Сливен. Те са предали част от откраднатите вещи.

Разкрита е и кражба на планински велосипед, собственост на 27-годишен жител на Сливен. Кражбата е извършена от партерния етаж на жилището на заявителя. Извършителят е задържан- мъж на 59 години, криминално проявен.Той е предал доброволно откраднатата вещ.

По време на полицейска операция е установен и 37-годишен мъж от Сливен, който е нарушил наложените му карантинни мерки от РЗИ Бургас.

Facebook Comments