Избори ноември 2021

“Продължаваме Промяната“ регистрира листата си с кандидати за народни представители в Сливен

Коалиция „Продължаваме Промяната“ регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 14 ноември в Сливенски избирателен район.

Водач е Татяна Султанова – Сивева. Родена е в Сливен и е завършила Природо-математическата гимназия в града. Еколог по професия, отдала повече от 15 години на каузата за опазване на околна среда като част от екипа на Министерство на околната среда и водите. В листата има авиоинженер, юристи, банкер и икономисти.

Критериите, по които са избрани кандидатите в листите на „Продължаваме Промяната“, са да са добри професионалисти, доказали се в своята област, да са почтени и да не са членували в повече от една партия. Отивайки в парламента, от тях се очаква да допринесат за развитието на населеното място, от което са избрани, да останат близо до хората в региона и да предлагат конкретни решения за техните проблеми.

„Избрахме за листите хора, които имат своята кариера извън политиката и могат да се върнат към нея по всяко време. Така те не са зависими от политическия процес и от това да са в парламента, защото си имат добра кариера извън него. Това прави и много по-трудно ние или някой друг да им каже какво да правят. Страната е готова да влязат добри специалисти по области, по сектори, които знаят какви са проблемите и имат смелостта да ги назоват, заедно с подходящите решения. Ние не събираме професионални партийци, а групи от съмишленици“, каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

Пълен списък на кандидатите за народни представители в 21 – ви Сливенски избирателен район на коалиця “Продължаваме Промяната”:

1.Татяна Султанова-Сивева, еколог

2. Георги Гвоздейков, авиоинженер

3. Христо Янков, юрист

4. Петър Бурнев, юрист

5. Даниел Кондев, банкер

6. Жеко Дандаринов, икономист

 

Facebook Comments