ИНТЕРВЮТА И КОМЕНТАРИ СЛИВЕН

Радостин Василев: ПП “МЕЧ” ще спечели мандат в Сливен

Председателят на ПП „Морал, Единство, Чест” Радостин Василев проведе среща в Сливен с граждани и симпатизанти на партията. Пред тях той коментира актуалната политическа обстановка, както и целите, които партията си поставя на предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни. 

“За нас Сливен е много важна област и съм изключително доволен от срещата. Структурата тук я изграждаме от 11 месеца. Намерили сме много качествени хора и най-вероятно листата ни тук ще бъде оглавена от местен човек. Сигурен съм, че партията ни ще спечели мандат в Сливен”, коментира Василев. 

Независимият народен представител заяви, че ПП “МЕЧ” ще се яви с листи за европейските и парламентарните избори. 

“Аз съм оптимистично настроен, въпреки заглушаването срещу мен. Ние ще имаме изненадващо добър резултат и ще участваме в следващия парламент. Надявам се да покажем съвсем различно лице от така наречените “опозиционни” проекти, които в момента са в Народното събрание. С голяма част от тези хора нямаме допирни точки и ще бъдем истинска опозиционна партия и гласа на хората”, допълни бившият министър на младеждта и спорта. 

Радостин Василев е категоричен, че няма да се коалира с други политически партии. 

“Имаме достатъчно силни структури в страната. Не искам да разочаровам хората с усмивки от старите ленти и да се появяват някакви опетнени лица при нас. Освен, че няма да се коалираме, няма и да разчитаме на хора, които са били в политиката преди това”, допълни председателят на ПП „Морал, Единство, Чест”. 

Facebook Comments