ИЗБОРИТЕ НА ФОКУС

Само “Възраждане” може да гарантира мира в България

“Възраждане” е единствената политическа сила, която може да гарантира мира в България. Това каза на пресконференция в Сливен председателят на политическата организация Костадин Костадинов.
 
“Информацията ни е, че има натиск върху нашето правителство от страна на американското посолство да се изпрати една полурота от 200 души в Одеска област, за да може България да бъде пряко ангажирана с военния конфликт”, каза той и заяви, че изборът на 9 юни е “Възраждане” или война.
 

Той коментира внедряването на алтернативен тип гориво в пети блок на АЕЦ-Козлодуй, като огромен риск и поставяне под въпрос сигурността на България и на Европа, защото, по думите му, то е непригодно и опасно. “За да бъде държана цената на тока изкуствено ниска, на практика се убива АЕЦ-Козлодуй”, каза още Костадинов.

Водачът на листата в Сливен Климент Шопов се ангажира да работи за връщането на българите от чужбина, като посочи, че населението на областта е намаляло с 26% през последните 25 години.

След пресконференцията Костадин Костадинов посети кметството в Шивачево, където се срещна с кмета Деян Иванов, за да изрази подкрепата си. Преди ден кметството беше разбито, задигната е сума пари, а щетите от обира са значителни.

„Възраждане” е с бюлетина №12
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Facebook Comments