СЛИВЕН

„Светът в музика“ – класическата приказка на световноизвестната оперна прима Татяна Шиварова и тенора Фабио Армилиато – днес в Сливен

Родената в Сливен и световноизвестна оперна певица Татяна Шиварова тази вечер ще завладее родната сцена. „Светът в музика“ – е озаглавен концертът, който примата подготвя и ще изнесе пред сливенската публика. На сцената Шиварова ще си партнира с Фабио Армилиато – един от най-известните и разпознаваеми тенори в международния оперен свят в продължение на повече от три десетилетия. Гост в концертната програма на вечерта ще бъде още съпругът на певицата пианистът и диригент Марцио Фуллин. Концертът е част от програмата на Община Сливен Майски дни на културата и ще се състои тази вечер в зала „Сливен“. Началото е от 18 ч. Входът е с пропуски, които могат да бъдат получени от касата на залата.

От дълги години Татяна Шиварова живее и твори между Италия и Сливен. Дългогодишната й музикална и творческа кариера преминава по световните сцени и се радва на забележителни постижения.

Facebook Comments