Сливен

Силвия Лулчева и Кирил Ефремов гостуват в Сливен с хитовата комедия “Искам Вашия мъж”

Много смях и забавление очакват сливенските зрители с хитовата комедия “Искам Вашия мъж”. Постановката ще се играе на 19 януари от 19.00 часа в зала “Сливен”.

“Искам Вашия мъж” е комедия на тънките чувства, болезнени надежди и невъзможни очаквания. Спектакъл за отчаяното търсене на любов, на близост, на нежност и на желание да бъдеш с другия! Чудесен разказ за света на любовта и за неистовото желание на тази любов да се случи. Като във фантастичен филм! Смешен, абсурден, сатиричен, комичен, но филм за надеждата!”, коментира режисьорът на пиесата Владлен Александров.

В представлението участват Силвия Лулчева, Кирил Ефремов, Рада Кайрякова. Сценографията е дело на Боряна Семерджиева.

“Искам Вашия мъж” е написана от Михаил Николаевич Задорнов (1948-2017), роден в Юрмала, в бившата Латвийска съветска социалистическа република, в артистично семейство. Баща му Николай Задорнов е известен писател от Рига, а майката Елена Матусевич (1909-1992) произхожда от стар род, чиито корени стигат до полския крал Стефан Батори. Родителите искат синът им да стане инженер, затова той отива в Москва и завършва институт. В началото на 80-те години обаче започва кариера като хуморист, а по-късно с усмивка си спомня за своето “инженерно” минало.

Билети се продават в книжарница “Видар” /до ППМГ “Добри Чинтулов”/, работно време: 10:00 – 18:00 часа /от понеделник до петък/, събота: 10:00 – 14:00 часа. За резервации: 0887 362 046, 0898 293 951.

Facebook Comments