СЛИВЕН

Сливен посрещна новата 2023 година

На площада пред сградата на Общината десетките дошли изпратиха 2022 г. и с надежда за по-добро отправиха поглед към новата. Точно в полунощ приветствие към всички жители на общината отправи кметът Стефан Радев. Той пожела здраве и благополучие на всички сливналии у нас и в чужбина.

“Нека 2023 г. да е мирна, здрава, благодатна и донесе щастие за хората по света. Да благодарим на отминалата 2022 г., че ни даде опит, направи ни по-силни и уверени! Предстои да надграждаме постигнатото, да помагаме на хората в стремежа на всички за по-добър живот. Пожелавам здраве, късмет и успехи на всички, най-вече на децата, защото заради тях продължаваме смело напред, защото трябва да сме добрият пример, за да изпълним със смисъл бъдещето им. Здраве, благоденствие и берекет за сливенските семейства и всички наши съграждани в България и по света”, написа на официалната си Фесбук-страница кметът.

За настроението на присъстващите на площада се погрижиха група “Конкурент” и Ансамбълът за народни песни и танци, с ръководител Диан Митев. Всеки желаещ получи баница с късмети и чаша вино.

Facebook Comments