МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Стефан Трендафилов: Сливен трябва да си върне славата на столица на боксовия спорт в България и аз ще поведа тази битка заедно с младите в града

Боксът е изкуство на размяна на мисли чрез боксови техники. С тези думи на кандидата за общински съветник от Коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България” и майстор на спорта Стефан Трендафилов започна демонстрационната среща по бокс, на която присъстваха кандидатът за кмет на община Сливен инж. Марин Христов и неговият екип от кандидати за общински съветници.

Трендафилов е шампион по бокс, спечелил 6-о място на олимпийските игри в Барселона през 1992 г. и треньор на деца в Сливен. Той изнесе открит урок с техники и кратки спаринг двубои с участието на негови възпитаници.

Целта на събитието бе да се насочи вниманието на младите хора към този спорт, донесъл много световни титли за България, именно от сливенски боксьори, но загубил популярност последните години.

„Присъединих се към екипа на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България” по покана на народния представител г-жа Татяна Султанова, която разпозна в мое лице човек, който жадува за огромна промяна в облика на нашия град и спорта. Приех да бъда част от един добре стикован екип, който има ясни идеи и решения как точно да се случи това. Моята лична кауза и голяма болка е пренебрегването на бокса от досегашното местно управление за сметка на други лични бизнес интереси. Поканих ви днес тук, за да видите в какви условия тренират моите момчета, след като бяхме принудени от Общината да напуснем нашата зала „Асеновец” и да се настаним в сграда на бившата дискотека „Енерджи”,  каза Стефан Трендафилов пред събралите се в залата млади хора.

„Вярвам, че всички ние заедно сме повели промяната на Сливен към по-добро. Вярвам, че в града ни има талантливи деца и младежи, които чрез спорта ще развият своя талант и ще донесат слава на България, ако им подадем ръка и им осигурим подходящи условия”, добави още той.

Спортна тематика не е чужда и на кандидата за кмет инж. Маринчо Христов, който също е бивш състезател по бокс от „Локомотив” Пловдив.

„Сливен трябва да си върне славата на столица на боксовия спорт в България и аз ще поведа тази битка заедно с младите в града, с г-н Марин Христов и екипа от отдадени, родолюбиви и отговорни хора в кметската надпревара. Очаквам и благодаря за Вашата подкрепа с номер 66 следващата неделя”, добави в заключение Стефан Трендафилов. 

Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” е с номер 66 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Facebook Comments