СПОРТ

Състезание по планинско колоездене ще се проведе в Сливен на 7 май

Състезание по планинско колоездене в дисциплина Крос кънтри маратон ще се проведе в Сливен на 7 май, неделя. Проявата се организира от Колоездачен клуб “Блу Рокс”, със съдействието на Община Сливен.

Стартът ще бъде даден в 10.00 часа на паркинга зад спортна зала „Асеновец“. В надпреварата могат да участват лицензирани състезатели, както и такива без лицензи за категориите „Хоби“.

Всички участници в категория „Хоби“ трябва да подпишат “Декларация за информирано съгласие” при вземане на стартов номер, както и да се запознаят и спазват наредбите и правилниците на Федерацията по колоездене. Задължително е всички колоездачи да имат валидна застраховка, която покрива деня на състезанието.

„Освен страхотни трасета, сме подготвили и също толкова щедри награди.  За всички участници с лицензи, това ще е и чудесна тренировка за Държавния личен и отборен шампионат в дисциплината Крос кънтри маратон, който ще се проведе следващата седмица в Казанлък“, заявиха от Колоездачен клуб “Блу Рокс”.

Повече за програмата, трасетата и регистрацията за състезанието можете да видите тук: https://tracksport.live/e/xcm-sliven-rocks-2023.

Facebook Comments