Сливен

Тазгодишното издание на Панорама на образованието в Сливен ще се проведе онлайн

„През настоящата учебна година Панорама на образованието в Сливен, насочена към седмокласниците, ще се проведе в електронна среда и може да бъде посетена на интернет страницата на Регионалното управление на образованието. Чрез нея всички желаещи ученици, родители и граждани имат лесен достъп до предоставените по избран от училищните екипи начин материали, които отразяват облика и постиженията на училищата, спецификата на профилите и на специалностите от професии, както и възможностите за реализация“, заяви началникът на инспектората в Сливен Милена Чолакова.

По думите й, всеки, който се интересува от определено училище, може да го посети на сайта на РУО – Сливен, да се разходи из класните стаи, да се потопи в специфичната атмосфера и да почувства духа на училищните традиции.

„Предложенията са разнообразни и всеки седмокласник би могъл да намери сред тях най-подходящите за него, съобразно желанията и интересите му. За да бъдем полезни на учениците и на родителите им, в раздел „Прием“ на електронната страница на РУО – Сливен своевременно ще публикуваме документи и материали, отнасящи се до държавния план-прием и реализацията му“, каза още Чолакова.

Facebook Comments