МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Татяна Султанова: От коалиция ПП-ДБ ще продължим да отстояваме правото на всеки да направи свободен, независим и базиран единствено на ценности избор

Уважаеми жители на община Сливен,

Уважаеми съграждани,

Отминалият вот за кмет и общински съветници в община Сливен за пореден път затвърди усещането за незрялост на нашето общество. Целенасочената планирана схема за премахване на машинният вот, ниската избирателна активност, големият брой невалидни хартиени бюлетини, незнанието на избирателите в изборният ден за кого точно гласуват, големият брой протоколи от избирателни секции, поправени до неузнаваемост и невъзможност да бъдат разчетени, поправки в рамките на стотици дори гласове, както и редица други фактори по категоричен начин, показват колко дълъг път имаме да извървим до мига, в който можем да се наречем развито, демократично и свободно от зависимости общество. Последното от самото начало е била и една от основополагащите ценности на “Продължаваме Промяната” и “Демократична България”.

Тази неделя предстои балотаж между двама от кандидатите за кмет на община Сливен, съгласно отчетените резултати. Следвайки нашата линия за отстояване на демократичните ценности и правото на всеки човек да прави свободен, независим и базиран на ценности избор, призоваваме избирателите на коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” да упражнят своя вот по съвест и убеждение.

Очакваме от бъдещия кмет компетентно и балансирано управление на общината, в центъра на което ще бъдат единствено и само интересите на хората и просперитета на нашата община. Даваме заявка за отговорна и отдадена работа за всички наши жители чрез представителите ни в общинския съвет, но и като коректив на всички погрешни решения в неправилната посока.

Татяна Султанова, народен представител от коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България”, председател на Националния съвет на “Продължаваме Промяната”

Facebook Comments