Любопитно

Филип Аврамов, Мая Бежанска и компания стягат “Сватба със закъснител“ на сливенска сцена

Много смях и забавление очакват сливенските зрители на комедията “Сватба със закъснител”. Постановката ще се играе на 12 септември от 20.00 часа на крепост “Туида”.

Режисьор е Николай Гундеров. В представлението участват Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова, Ива Папазова и Христина Джурова.

“Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно – с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?
Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.”
Пазете се и бъдете здрави!
И помнете – театърът е едно от най-безопасните места – всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!
Или както казва великият Чаплин: “ден без смях е пропилян ден”!

Билети се продават в мрежата на EVENTIM.BG, както и на касата на крепост “Туида”.

Телефон за информация: 0895 467 289, 0889 199 878.

Facebook Comments