Сливен

620 семейства от малките населени места в Сливенско получиха пакети с хранителни продукти

620 семейства от малките населени места в Сливенско получиха пакети с хранителни продукти в рамките на кампанията „ЗАЕДНО ще се справим“. Инициативата се реализира от Обществен дарителски фонд – Сливен с подкрепата на Глобалния фонд за обществените фондации (Global Fund for Community Foundations).

За Коледните и Новогодишни празници първите 150 пакета бяха предоставени на жители на селата Бяла, Блатец, Панаретовци и Гавраилово. Сега даренията достигнаха до нуждаещите се семейства от селата Селиминова, Крушаре, Самуилово, Гергевец, Злати войвода, Драгоданово, Ковачите, Глушник, Трапоклово, Стара река, Старо село и град Кермен.

Всички желаещи лица, които искат да се включат в благородната кауза, дарявайки средства или пакети с хранителни продукти, могат да го направят чрез онлайн платформата Общността.сом или чрез Обществен дарителски фонд – Сливен. Допълнителна информация може да бъде получена на телефон: 044/ 411 832.

Екипът на Фонда изказва своята благодарност към всички подкрепили и участвали в кампанията, а именно на дарителите, доброволците, кметовете на кметствата и представителите на читалищата по места.

Facebook Comments