БЪЛГАРИЯ

Kaufland отмени промоцията на олио тази събота

Kaufland отмени промоцията на олио за 3,69 лв./л, планирана за тази събота – 19 март.

От компанията съобщават в позиция до медиите, че са направили “внимателен анализ” на събитията от 12 март, когато в обектите на търговската верига в цялата страна се извиха огромни опашки, като се стигна до бой и дори до смърт на възрастен мъж в Бургас, който почина, след като чака часове наред, за да си купи евтино олио.

“Продуктът традиционно присъства в промоционалните предложения на Kaufland. Конкретната продажба беше планирана и организирана дълго време преди пазарната ситуация да се усложни заради напрегната международна обстановка. Във времето сме доказали, че клиентите могат да разчитат на нас и затова промоцията не беше отменена”, съобщават от хипермаркета.

“Бяха предвидени ограничения за покупка на максимален брой от промоционалния продукт и предприети допълнителни мерки за предотвратяване на струпвания. След внимателно анализиране на ситуацията и с цел предотвратяване на напрежение, се отменя планираната за събота, 19.03.2022 г., продажба на олио на цена 3,69 лева. Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното осигуряване на стоки от първа необходимост”, гласи позицията на компанията.

Facebook Comments