МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Актрисата Искра Радева гостува в Сливен по покана на ген. Кольо Милев

Препълнената зала на читалище „Зора“ не успя да събере всички желаещи да присъстват на постановката „Женско царство“ на театър „Искри и Сезони“. Над 350 души посрещнаха с вълнение голямата актриса Искра Радева, която гостува в града под Сините камъни по покана на кандидата за кмет на Сливен ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от коалиция „БСП за България“.

„Всички знаем, че в Сливен и малките населени места има много проблеми, като се започне с разкопаните улици и се стигне до липсата на инвестиции. Икономиката е замряла, а общинското ръководство трябва да е с водеща роля, нещата да се развиват и прогресират“, каза пред присъстващите ген. Милев и припомни част от свършените по време на неговия  мандат дейности.

„Сега имаме едни тънещи в разруха Сливенски минерални бани и обещания за потенциални инвеститори, планове за икономически зони и за ремонти, строежи на стадиони и зали, в действителност няма нищо налице. Сливен има потенциал и той ще бъде развит, ако получим вашата подкрепа. С повече усилия от страна на местната власт, ще се намерят решения на проблемите, но тъй като не всичко е „асфалт и инвестиции“, тази вечер с помощта на актрисата Искра Радева и колегите й ще спомогнем макар и малко за развитието и на културния живот в града ни“, посочи още ген. Милев.

Сред гостите в залата бе и Валентина Николова, председател на Централния съвет на „Съюз на пенсионерите – 2004 Обединени“, която отправи приветствие към присъстващите и похвали ген. Милев за дългогодишната му работа с организацията.

„Нека на 29 октомври всички заедно да определим правилната посока за развитие на Сливен. Ген. Милев е човек, който заслужава да получи подкрепа, защото се е доказал като можещ управленец. С него сме работили години наред, помагал е и продължава да го прави, за да можем ние пенсионерите да развиваме нашата дейност и да се чувстваме добре в този период от живота си“, заяви Валя Николова.

След края на представлението, Искра Радева също призова гражданите да подкрепят с вота си ген. Милев и кандидатите за съветници от БСП. Според нея, той е един малкото кметове в България, които разбират значението на културата за духовността на народа ни. „Пожелавам му да повдигне духа на жителите на община Сливен, да им помогне да имат един по-лек и по-добър живот в следващите години“, каза още талантливата актриса.

Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Facebook Comments